• · ¼ theelepel selderijpoeder
  • · ½ theelepel kervel
  • · ½ theelepel karwijzaad
  • · ½ theelepel witte peper
  • · ½ theelepel zwarte peper
  • · ½ theelepel uienpoeder
  • · ¼  theelepel mosterdpoeder
  • · 2 theelepels korianderzaad
  • · 1 theelepel komijn
  • · 1 theelepel zwarte peper
  • · ½ theelepel witte peper
  • · ½ theelepel kurkuma poeder
  • · ½ theelepel cayennepeper
  • · 3  kardemom zaden
  • · 3 kruidnagels
  • · ½ theelepel gemberpoeder
  • · ¼  theelepel kaneel
  • 2 theelepels gedroogde tijm
  • 2 theelepels gedroogd bonenkruid
  • 2 theelepels gedroogde marjolein
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 2 theelepels gedroogde salie

Shoarmakruiden

  • · 1 theelepel knoflookpoeder
  • · 1 theelepel gemalen koriander
  • · ½ theelepel kurkuma
  • · ¼ theelepel gemalen kruidnagel
  • · 1 theelepel paprikapoeder
  • · 1 theelepel komijn
  • · 1 theelepel gemalen zwarte peper
  • · ½ theelepel kaneel
  • · 1 theelepel gemalen gember
  • · ½ theelepel cayennepeper

Nassi Bamikruiden

  • · 1 theelepel knoflookpoeder
  • · 1 theelepel laos
  • · ½ theelepel gemberpoeder
  • · ½ theelepel chilipoeder
  • · ½ theelepel korianderzaad
  • · ½ theelepel citroengras
  • · ½ theelepel kurkuma
  • · ½ theelepel komijnzaad
  • · ¼ theelepel kaneel