• 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel laos (Thaise gember)
  • ½ theelepel gemberpoeder
  • ½ theelepel chilipoeder
  • ½ theelepel ketoembar (korianderzaad)
  • ½ theelepel sereh (citroengras)
  • ½ theelepel koenjit (kurkuma)
  • ½ theelepel djinten (komijnzaad)
  • ¼ theelepel kaneel
  • 2 theelepels fijn zeezout

Oriëntaalse kruiden

  • 1 theelepel komijn
  • 3 theelepels kurukum
  • 2 theelepels koriander
  • 1 theelepel kardemon
  • 1 theelepel knoflook
  • 3 theelepels laos
  • 3 theelepels gember
  • 4 theelepels kerrie
  • 2 theelepels peper (of chili als je het pittig wilt hebben) 
  • 1 theelepel uienpoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 2 theelepels komijnpoeder
  • 1 theelepel hete chilipeper
  • 3 theelepels paprikapoeder

Kipkruiden

  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 1 theelepel uienpoeder
  • ¼ theelepel koriander
  • ½ theelepel zwarte peper
  • ¾ theelepel tijm
  • ¼ theelepel chilipoeder
  • ½ theelepel basilicum

Hutspotkruiden

  • ½ theelepel nootmuskaat
  • ½ theelepel laurierpoeder
  • ½ theelepel witte peper
  • ½ theelepel zwarte peper
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • ½ theelepel mosterdpoeder
  • · 1 theelepel gedroogde basilicum
  • · 1 theelepel gedroogde oregano
  • · ½ theelepel gedroogde marjolein
  • · ½ theelepel gedroogde tijm
  • · ¼ theelepel gedroogde rozemarijn
  • - ½ theelepel knoflookpoeder